fredag 7 december 2012

Veckans information v.50

Hej! Nu är det slutspurten innan den efterlängtade julledigheten och eleverna kämpar på! Det har varit lite snökaos de sista dagarna och en del elever och personal på skolan har haft svårigheter att ta sig till jobbet. Men vi har försökt att lösa det på bästa sätt.

Idag kommer eleverna få några blanketter från Syv-Tobias: 
För den elev som vill finns möjlighet att be att få ett fritt utlåtande/omdöme av handledaren på praktikplatsen som en framtida referens. Ett formulär för företaget att återkoppla till skolan. Sista blanketten användas för att få tillbaka eventuella utlägg för resor och mat under praktikperioden.       Frågor kring detta hänvisar jag till honom: Tobias Petersson: topet_s@edu.sollentuna.se

Måndagen den 10/ 12 har eleverna i åk 9 en föreläsning om utlandsstudier under gymnasietiden, som hålls av elever från Rudbeck:

Upptäck Världen!
Vi välkomnar dig till en inspirerande
och informerande föreläsning där
vi hoppas kunna väcka intresse till
utlandsstudier!

Den 10/12
december kl 9.00 i
matsalen!

Ta chansen att lära dig mer om vad
utlandsstudier innebär, hör berättelser
från tidigare utbytesstudenter och ta
möjligheten att ställa frågor.

Anna Ström Tscherning och Lovisa Larsson


De föräldrar som inte har hämtat ut sina koder till "info Mentor, var vänliga kontakta mig snarast så att vi kan komma överens om en tid då jag kan överlämna dem till er. Koderna är viktiga för att kunna se era barns närvaro, anmäla frånvaro samt kunna se omdömen och resultat.

Glöm inte att titta i dagens bilaga i DN där får skola är med!

Trevlig helg! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar